RSS 2.0

Vårat "krypin"

När vi är här i Finland så bor vi hos våran kusin..och moster såklart eftersom det är hennes lägenhet. Men nu bor moster någon annanstans och kusinen är här själv?..fast hon är inte här så mkt ändå för hon jobbar på veckorna.

Men en sak när det gäller ställen att bo på, det är att det absolut inte får vara smutsigt och äckligt..gillar inte att ha det smutsigt hemma och det är ju inget undantag när man är bortrest heller.

Varje gång vi kommer till "stugan" (mammas barndomshem) så blir det en städdag där, eller det är mamma och mostrar som fixar till det, för som sagt, vem vill bo smutsigt.

Idag tog vi tag i vårat egna lilla krypin eftersom vädret är ostabilt..för lite nytta kan man ju alltid göra då! Kände redan när vi kom i lördags att vi var tvugna att städa till det lite, för jag tror inte våran kusin har brytt sig så mtk om det :P hehe Men eftersom vi ska bo här en vecka så måste man ju nästan se till att det är fräscht.

Damsög iaf allt och plockade undan massa grejer, så nu känns det  bra :) heheNe..om man skulle ta tag i det här med dagens middag...eller gå och införskaffa den alltså..handla :) hehe idag blir det nåt betydligt mkt nyttigare än dom andra dagarna.

Later babes!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback