RSS 2.0

7 sorters sex för en hetare relation!

Om sexlivet behöver hettas upp bör du testa alla dessa sju sorters sex.

Det är amerikanska Cosmopolitan som skriver om de sju olika sexsorterna. Genom att gå igenom alla kan du skapa lite extra äventyr i ditt kärleksliv. Perfekt såhär i semesterdagar!



1. Ta er tid-sexet

Om ni har tid kan ni ta det lugnt och satsa på trånande, sensuellt sex.
- Det kan ge mer njutning att sakta ner och försöka hålla orgasmen i schack, säger Deb Levine, författare till The Joy of Cybersex.
Det kan också hjälpa er känslomässigt eftersom ni prioriterar varandra och då bygger ni förtroende för varandra.

2. Snabbisen

En snabbis kan ibland vara den ultimata komplimangen. Och den lämnar ingen oberörd. Adrenalinet rusar, det är över på en sekund, men du blir garanterat svag i knäna efteråt.
- Om han är upphetsad, och på hastigt humör, bry dig inte ens om att klä av dig ordentligt, säger William Fitzgerald, pensionerad sexterapeut från Kalifornien.

3. Peepshow

Det är inte alla som vågar smeka sig inför sin man, men att ta steget kan betyda mycket. Det är inte bara en personlig titt-show, du kan även se till att lära honom hur du vill bli smekt. Många experter säger att dett ligger på killarnas fantasiönskelista att se en kvinna tillfredställa sig själv.

4. Tröst-sex

Sexet behöver inte alltid vara eldigt och hett. Michael Seiler, sexterapeut i Chicago säger att människan har sex till exempel för att bli lugnad och tröstad. 
- Att få varandra att känna sig älskade och omhändertagna är det mest kraftfulla sättet att hålla samman de psykiska och fysiska delarna i en relation, säger han.

5. Det vilda sexet

Ju vildare, desto bättre. Nu pratar vi den typen av sex som väcker grannarna, får sängen att gnissla och skrämmer husdjuren. Passande nog startar allt djuriskt sex på alla fyra.

6. Det överlämnande sexet

Att få "ta över" kan göra många män heta på gröten.
- Ditt överlämnande kan fungera som en stor kick säger sexterapeut Fitzgerald.
Etkes tipsar också:
- Säg att du vill att han ska få dig att komma. Då visar du att du litar på att han kan göra sitt jobb.

7. Dominera själv

Här är det kvinnans tur att bestämma. Om det verkligen ska fungera måste det vara äkta och inte stegvis bli starkare. Så vänta tills du är riktigt upphetsad och sätt dig sedan över honom och berätta att du vill bestämma ikväll.

Artikeln kommer från salongK.se

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej hej!



För det första vilken härlig blogg ni har :)

Till det andra, ni är mitt sista hopp. Jag har nu letat med ljus och lykta efter ett par skor som funnits på nelly tidigare, dessa skor är dom jag drömmer om och måste ha men de finns ingenstans och går inte att få tag på. Tänkte kolla med er om ni har några på jobbet som inte ligger ute på nätet. Det är dom svarta skorna Nicky i mockaimitation storlek 39.



Jätte tacksam för svar.



Kram sanna

2011-06-02 @ 22:52:20
Postat av: anne & jenni

Hej, jag vet att vi har ett par i stylingen på foto, MEN dom kommer senare att säljas på utförsäljning eller nåt, men dom är ju nya så det BORDE komma in fler, det är bara att hålla utkik, för det är rätt konstigt om det inte kommer in fler av just dom känner jag, men jag kan höra med inköparna//Anne

2011-06-07 @ 19:58:52
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback