RSS 2.0

Dagens inköp!



jaha, ännu mer pulver och piller är beställt :P haha ne men detta är ju en standard grej vi måste ha hemma! Proteinet för musklerna och omega3 för smörjning inifrån och allt bra det medför!

Det är bra läge och köpa det nu eftersom jag ÄLSKAR när gymgrossisten har sina "storköp", det är så sjukt mkt billigare och allt detta håller HELA sommaren! Precis som vi vill ha det :) för detta är ju sånt vi tänker satsa på till sommaren, massa protein och bra fetter för kroppen..VIKTIGTVIKTIGT!

Nu blir det lite träning om en stund, men först in till stan och kolla på en festlokal! :)
Later babes!

Kommentarer
Postat av: amanda

Får jag bara fråga... :) Ni som verkar så himla duktiga kring mat och vad som är nyttigt, bra för kroppen osv. Varför köper ni pulver istället för att inta det genom maten? Eller äter ni mat som är proteinrik också och använder pulver som extra tillägg? :) Är det på något sätt bättre att ta pulver så att man vet vad man får i sig eller äter ni sällan t.ex mat med mycket innehållande proteiner?



Tack för en Härlig blogg! Kram

2011-06-16 @ 21:33:24
Postat av: Anne & Jenni

Hej amanda :) Tack för kommentaren!



Såhär är det, vi äter väldigt proteinrikt i vanliga fall när vi äter..för det är proteinet i måltiderna vi tänker på mest är vi lagar mat :) MEN det är alltid bra att ha extra protein när man tränar och vill behålla sina muskler, proteinpulvret är ett tillskott bara och ett bra mellanmål, ibland orkar man inte koka ihop nåt efter en sen träning och då blir det protein istället som ger kroppen..musklerna det dom behöver för att inte brytas ner :) som kan hända om man inte får tillräckligt med protein.



Sen köper vi de nu för att ha det under sommaren, tränar vi inte mkt under sommaren och inte får i oss tillräckligt med protein kommer vi att förlora mkt muskler och det vill vi INTE, för då blir vi bara smala, hehe vill vara smala men med muskler :)

2011-06-16 @ 21:57:52
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback