RSS 2.0

Dagens shopping..

åh, ge mig en IPREN! Varför ska det vara en sån pina när vidomständerna bestämmer sig för att röra lite på sig?? hehe alla mina 4 har börjat växa för ett tag sen, har aldrig märkt nåt av det, men min tandläkare sa det iaf när jag va där sist. Och nu har dom då börjat beté sig illa. Vaknade ett antal ggr redan i söndags natt av att det var svullet o så..och idag är det väldigt ömt! Det är nog båda på vänster sida, iaf den nedre.

Får hoppas att det inte stör sömnen inatt, men jag tog iaf en Ipren nyss så vi får hoppas att det hjälper! En annan sak jag hoppas hjälper nu är den nya sovmasken jag köpte.



Från märket "daydream" från www.nelly.com, dom har väldigt många olika masker från det märket. Får hoppas att den är misnt lika bra som den jag redan har från Gina, men att den inte färgar av sig då :P hehe. Ska försöka se om det hjälper att tvätta den från Gina, om den slutar färga av sig då. (hoppas)

Aja, för övrigt så gick ju denna måndagen lika fort som vanligt. Har chillat här i soffan med lite tv-tittande och jag har även epilerat armarna, skönt o slippa håret som vanligt :P

Nu ska masken visa vad den går för..
Natti//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback