RSS 2.0

Din smartphone kan göra dig rynkig i förtid!

Sitter du och sms:ar, surfar, mejlar och spelar spel i dig smartphone? Kisandet kan ge dig bekymmersrynkor.Rynkor orsakade av en smartphone är det senaste tillståndet som läkare relaterar till det ökade användandet av teknologi. Den brittiske läkaren Jean-Louis Sebagh berättar i Daily Mail om hur små skärmar kan ge upphov till rynkor i förtid.

Jean-Louis Sebagh menar att man kisar när man tittar på en mindre skärm, vilket skapar spänningar i området mellan ögonbrynen. Vidare säger han att fenomenet är tydligt hos personer som regelbundet använder en så kallad smartphone.

Lyckligtvis finns det
en lösning på problemet. Enligt Sebagh kan rynkorna enkelt åtgärdas med hjälp av Botox. Botoxbehandlingen gör att muskelaktiviteten i området mellan ögonbrynen minskar, och rynkorna försvinner.

Att reducera rynkor
med hjälp av Vistabel, mera känt som Botox, är ett utmärkt sätt att få ett piggt och fräscht utseende som samtidigt ser naturligt ut.

Vistabel är en typ
av botulinum toxin som är godkänd för kosmetisk användning. Effekten av behandlingen varar i upp till ett år och kan användas mot såväl bekymmersrynkor som kråksparkar.

Hehe, innan jag äns läste artikeln tänkte jag "botox hjälper" och det var precis de dom föreslog. Tyckte det var lite konstigt eftersom dom inte brukar vara för botox och andra nervgifter men nu vad de visst så :D Har redan bestämt oss för att göra botox innan sommarn. Jag orkar inte gå runt och rynka pannan i solskenet och få beskymmersrynkor osv. Inte alls snyggt när man redan har tendens till en djup sådan som jag fått från pappa :P Bara man inte överdriver användandet känns de helt ok faktiskt.//J

Artikel från improveme.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback