RSS 2.0

In och ut..

Han sa hej, han sprita, han bedövade, hansprita, han snitta, han klämde och han tvätta och sjuksköterskan tejpa...hehe Det var typ så det gick till och det gick fort.

Min tid var 19.10 hos Jonas Lundberg på specialistkliniken i Göteborg, kom dit rätt mkt tidigare typ 18.50..fick iaf gå in lite tidigare, fick gå direkt in i en operationssal. Han hälsade som sagt och sa: vi kör på direkt, det är bara att lägga dig ner. Jajjemensan sa jag..och sen var det bara att bita ihop. GUD vad jag hatar lokabedövning, den gör ju så ont! "Rör inte på huvvet nu" sa han..ne men hur lätt är det då? hehe fick till och med klämma sjuksköterskan i handen :P

Min kommentar till smärtan var: "Nästan lika illa som operationen!" Aja, det gick jättefort som tur var, Han fick ut den jäkla kulan som satt där. Det jobbiga nu är att det är väldigt ömt och jag har ett nytt litet ärr vid ögat, den kommer nog läka fort..han tyckte jag hade läkt otroligt bra och fint. Det är ju iofs 9 månader sen jag gjorde operationen men ändå..jag trodde inte jag hade läkt så bra som det lät på honom iaf, höger är lite jobbig fortfarande, det sa jag till honom men han svar var: "Duvet de där med tiden". A jo, jag vet,..det kan ta upp till 1,5år innan allt blir som det ska, lr vad man nu kan säga?



Inte så mkt maskara kvar efter lite tårar och sprit i ögat, hehe som tur var hade jag inte mkt smink över huvudtaget idag. Syns ju kanske inte så mkt på bilden med det sitter iaf en liten tejpbit precis intill ögat. Svullnade nog lite under ögat me, gash! det här med blödandet..blodet tar sig överallt!

Yeye, är glad att den är borta nu iaf :)
Nu är det dags för lite vila snart..har dock lite sovmorgon imorrn eftersom det 3:e läkarbesöket är kl 9 på morgonen, kommer ju inte gå till jobbet innan det.

Hoppas eran onsdag har varit fin! Sov gott//A

Kommentarer
Postat av: Tess

Jag har också funderat på att göra en u ögonlocksoperation då jag har ärftliga påsar. Gjorde du med laser? Vad är det för kula som blivit under ögat?

Jag är bara rädd att man ska se hålögd ut när dom tar bort fettet under ögonen.

2011-06-17 @ 12:28:07
Postat av: Anne & Jenni

ja det är en grej som kan hända, jag tyckte ju att jag blev det lite..men annars kan du prova att lägga restylane under ögat för att få påsarna att se mindre ut, det är ju faktiskt ett bra alternativ som kan göra jätte mkt.



fick själv de tipset inna min operation av min andra läkare men jag valde en operation eftersom jag verkligen ville få bort mina stora påsar.. restylane kunde säkert funkar för mig me, men det får vi aldrig veta nu, hehe



men efteråt har jag ju lagt i restylane ändå för att få bort hålögdheten så det funkar den vägen me..men som sagt det behöver inte bli så att du blir "hålögd" alls..svårt val det där.

2011-06-17 @ 14:32:24
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback