RSS 2.0

Mat & Träning 11.06.07

Då  var första gympasset på sportlife avklarad..hade tänkt att det skulle vara mkt mer folk där bara för att dom som tränat i knalleland nu kan träna i stan me men det var väldigt lugnt idag. TUR det! Värsta tiden ju..hade blivit galen om det varit fullt, hehe.



Men balen som var idag hade nog en del med saken att göra me tror jag..men vi får verkligen hoppas på att det inte blir fööör mkt folk där nu, det är redan as mkt folk ibland. Såg en hel del nya människor såklart.

Idag körde vi ett benpass på gymmet. Började med löpning i 20 minuter...
Sen körde vi i följande ordning: Inner & ytterlår/rumpa, Utfall på ställning, Rygg på roddställning och även ländrygg. Det sista vi körde var liggande benpress..sen kände vi att det fick räcka för idag, var helt döda..lr nae var helt slut av värmen faktiskt, svetten rann ner från pannan till och med. Linnet såg ut som att man typ spillt 10liter vatten på sig själv. hehe

Körde lite magövningar innan stretchen me.

Gaash! längtar till morgondagens luunch, hehe det är ju normalt att längta till lunchen för våran del :) men det är inte så konstigt när man alltid har så god mat med sig ;P
Frukost 07.30: Nöt & frukt musli, proteinshake.
Mellanmål 10.40: grönt te och en aprikos.



Lunch 12.30: Lax med spenat & granatäpple. (recept längre ner) + ägg.
Mellanmål 16.30: Lite nötter.
Efter träning 19.45: Proteinshake

Var inte så hungrig men just nu knapras det lite nötter så att man inte SKA BLI hungrig..lite grönt te på det me såklart :)

Later//A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback