RSS 2.0

Mat & Träning 11.06.08

Den kom!..och den kom rejält denna gången. Snackar om träningsvärken..shiiit säger jag bara, haha. Trodde faktiskt inte att det skulle bli så här "illa", det började lite smått som vanligt på morgonen och sa det BOM! Då var den där. Aja..det hindrade inte oss från att köra ett pumpass idag..lr man tänkte ju lite att orkar man verkligen det idag? men ja, det gjorde vi :) Vi körde på som vanligt typ. Det blev lite hårdare med vissa muskler eftersom intruktören bytte låtar nu när det är så nära till de nya passet..."sommarpasset"

Man var ju typ redan helt svettig när man kom till gymmet, den här värmen alltså..phew! Man känner ju sig färdigtränad redan innan man börjat träna :P aja, man bränner väl några extra kallorier när man svettas mer..lr a, man tappar ju iofs bara vätska..som man sen MÅSTE fylla på för att orka..vatten är viktigt!



Lite tricepsträning här :) Tog shorsen idag, hade väl dött av att träna i annat, hehe

5 mål mat har det blivit idag, det är väl normalt..iaf om man tränar o sånt. Men alltså? ni som läser våran blogg? hur många mål om dagen brukar ni äta? jag hade nog inte klarat mig med mindre än det en dag som denna iaf.

Frukost 07.30: havreynsgröt med linfrön, c-vitamindryck.
Mellanmål 10.45: grönt te & en aprikos.
Lunch 12.40: Lax med spenat och granatäpple.
Mellanmål 17.30: Powersmoothie
Efter träning 20.20: Proteinshake.

Nu dricks det lite grönt te..and thats it!
Later//A

Kommentarer
Postat av: linda

Hejhej

jag brukar äta 4-5 mål om dagen

frukost, frukt,middag,frukt/nötter/knäcke?, kvällsmål

2011-06-09 @ 13:45:55
Postat av: Anonym

asså grejen med er e att ni äter typ tre mellanmål och två huvudmål, alltså ni äter ingen middag alls! en proteinshake är ingen riktig middag, de tär så de som vill gå ner i vikt äter... jag har räknat påre och ni äter runt tusen kalorier om dagen!!! det är alldeles för lite så det är inte konstigt att ni är så pass smala.

2011-06-09 @ 19:21:46
Postat av: anne & jenni

"anonym" asså grejen är den att man inte måste äta middag, det e ingen som säger det, och hade vi ätit mer än vad vi gäör nu hade vi gått upp i vikt, för så smala e vi faktiskt inte, kan lägga på oss om vi äter för mkt som alla andra, har vägt 59kg en gång i tiden io dit vill ja inte igen för de passade lixom inte längden och utseendet om man säger så.. runt 52-53 e bra för oss o vi mår as bra ser bra ut i kroppen, inte för smala eller tjocka, helt lagom helt enkelt.. vet inte vad du anser som "så pass smala" om de betyder att vi e för smala lr nåt men de e vi inte, finns så många fler som e mkt smalare som inte ens e tränade smala.. aja hur som helst, hur räknar du ut vad vi äter i kaloriväg hade varit intressant att veta. plus att folk undrar hur vi kan äta så ofta, de kan ju bara betyda att dom äter färre mål så de spelar ingen roll om dom äter en lax eller kuckling till middag om dom bara äter frukost lunch middag o inget mer, bättre me färre mål utdelat på dagen än tre på hela på dagen..

2011-06-09 @ 22:17:41
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback