RSS 2.0

Mat & Träning 11.06.14

Att träna tidigt är fan gött, då har man det gjort..hehe där låter man typ som en sån som tvingar sig till gymmet för att sen få det gjort. Men så är det inte :P tycker bara det är gött att ha det gjort direkt efter jobbet så att man sen kan göra annat. Om man nu har planerat annat eller så vill säga. Men man blir ju tröttare mot kvällen så man har ju lite ectra energi när klockan inte är så mkt än.

På tisdagar är pumpen redan halv 5..rätt bra men ändå dålig tid :P hehe det är ju många som jobbar till 5 i vanliga fall, men det är bra att man har ett jobb där man kan välja lite egna tider.

Så idag blev det som ni fattat ett pumppass. Det var väl inga konstigheter där direkt. Håller oss just nu på samma vikter som vi brukar, har inte lagt på eller tagit av nåt, känner att vi ligegr på an bra nivå där vi får kämpa en del. kör överkroppen rätt hårt ändå för att man inte kör den annars på gymmet.

Minchoklad is the shit!? lr?? det är fan gott asså..after eight..marabou mintkrokant..ja ni fattar :D hehe vårat protein Whey80 är av den smaken..den är ju så mkt godare än choklad. SYND att whey100 inte görs i den smaken!! Borde göras! villvillvill! hehe

Frukost 07.40: Havregrynsgröt med linfrön och sylt, proteinshake.
Mellanmål 10.30: En kesoplätt och grönt te.
Lunch 12.30: Tomat & spenatsoppa.



Mellanmål 16.00: en liten kesoplätt och proteinshake whey80.
Kvällsmat/efter träning 19.00: Tonfisk och fetaost.

Och nu blir det grönt te..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback