RSS 2.0

Mat & Träning 11.06.16

hehe..det är lite roligt, för jag kom på det idag att allt vi typ gör..om vi går eller cyklar eller ah..vad som helst typ, då är det inte att man "chillar" sig fram utan det är verkligen tempo på allt! Typ som om man tränar sig fram..cykeltränar och allt sånt. Jobbigt?..hmm vet inte, man har väl träning som en livstil och då blir det väl kanske så av sig själv? jag vet faktiskt inte...aja, kom bara o tänka på det efter vårat träningspass idag och vi cyklade hem, det var ju rejäl fart där me! :P

Idag blev det ett pumpass till för veckan.. sista träningen för veckan som det ser ut just nu iaf, fast kan ju inte lova nåt..kanske händer nåt i helgen på gymmet? vii får se helt enkelt, men vi kan väl säga att det e färdigtränat för stunden iaf.

Svag var man konstigt nog idag..det mesta var jobbigare än vanligt! :/ aja, vi köpade så gott det gick iaf, hehe..tror det var att vi typ "glömde" äta en stund innan passet, åt precis innan träningen. Då hinner inte kroppen få tillräckligt med energi ju..

kanel..våra nya tebletter luktar kanel, hehe. Då gick starten för användandet av Ripped fuel i morse. En till frukost och en innan träning, eller "middag" kanske också...på vilodagar hade vi nog tänkt o ta det. Man ska ta max 2 om dagen iaf.

Frukost 07.40: 2 frökusar med stekt ägg, proteinshake.
Mellanmål 10.40: Grönt te och en näve nötter. (paranöt,mandel,cashew,valnöt och hasselnöt)



Lunch 13.20: 2 lingongrova med kesoblandning. c-vitamindryck.
Mellanmål 17.15: Optinut-bar
Kvällsmat/efter träning 19.20: Powersmoothie. Jenni tog en proteinshake.

Nu dricks det te för min del iaf, Jenni tar en liten "fika" hehe. Har verkligen inte varit hungrig idag..därav den sena lunchen me, brukar alltid vara hungrig vid halv 1 i vanliga fall iaf..

Later babes//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback