RSS 2.0

Väldigt onödigt!

Vad ska man säga? Efter ett antal glas rosévin för Jenni och Anki...citronvatten för mig, och ett antal timmar tjötande och några intensiva diskussioner så bestämde vi oss för att ta en taxi ner till stan..YES! allt var så himla öppet!?..eeh vad hände där då? Stan var ju heeeelt DÖD! inte ens Vimmel var öppet för det var dit vi bad taxin köra oss! haha

A ne, det blev till att köra vidare genom stan, sen fick det räcka. Vi hoppade ut och gjorde en runda, ställde oss vid Grand och tog en annan taxi hem...rätt skönt för mig dock..jag var rätt trött :P

Får ett samtar innan 10 på morgonen..vem ringer?? Min lilla Jenni! Hon ligger i rummet och orkar typ inte göra nåt att äta till sig själv..hon låg och skakade av svaghet. Hon var svagför att hon inte ätit efter att hon kom hem inatt.

Så jag fick ställa mig och rosta lite mackor och ge henne 2 glas oboy! Tog själv bara en Ripped fueltablett! HUR smart va det då? tänkte inte alls på att jag skull gå o lägga mig igen..så ja.där har jag väl legat vaken i nån timma och försökt somna om, VÄLDIGT ONÖDIGT!



Så nu är det dags för min frukost, den består av grönt te, 2dl turkiskyoughurt med hallon, nötter lite flytande honung och lite russin. En VÄLDIGT kaloririk frukost, ligger väl på strax under 400 kcal. hehe :P Men en perfekt start på midsommar!


Väcka Jenni nu så att vi kan komma igång för dagen :)
Later!//A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback