RSS 2.0

Vilken "läkar"-vecka!

Hehe känns som att man måste gå till läkaren varje dag denna veckan..fast det ska jag ju typ? Det var bara måndagen som var fri från ett besök. Ush..igår var jag på den där undersökningen jag missade förra månaden, den med cellförändringar i livmodern. Hatar den kontrollen..vidrigt! hehe alla fattar ju varför!? Det gick iaf bra och han hade iaf inget att kommentera, vilket är tur för då blir ju svaret på provet antagligen negativt..alltså att allt är bra.



Idag är det dags för läkarbesök nr 2, och den är i GBG på specialistkliniken, ska dit och få bort min lilla knöl jag har på vänster öga som inte ville försvinna sist..åh, nu ska den iaf bort. Åker inte däifrån innan jag är helt 100 på att den är borta! Tordde ju faktiskt att den försvann sist. Lite irriterande!

Imorrn är det nr 3, vanlig läkare för att ta reda på om det är nåt fel på mig, haha det är det ju iofs erftsom jag får blåmärken sååå lätt, för det har jag skrivit 100ggr i bloggen, men imorrn är det iaf dags att kolla upp det en gång för alla..man kan faktiskt ha nåt tillstånd som gör att man får märken väldigt lätt..läste det på nätet, kommer inte ihåg vad det var riktigt men aja, imorrn får vi ju se vad dom säger.

Och till sist..nr 4, på fredag. Lite typiskt att det ska göras just då, för som sagt..blåmärken blåmärken blåmärken. Kommer väl va helt blå inför Nellys BBQ-party, haha. Aja, ska iaf till HBC och låta Ann-louse fixa lite till efter min Sub-Q behandling, ska fyllas på lite där det behövs. Inget stort...meen ändå, kommer bli blå. Det har jag redan räknat med. :/ Ska försöka fixa bort det fort med hirudoid-salvan. hehe

Nu är det dags att dra sig, lite saker att kolla innan färden till GBG börjar. Det kommer in lite inlägg medans vi är där så ni har nåt att läsa/titta på :P

Later babes//A

Kommentarer
Postat av: ilvana

Berätta gärna sen vad dom säger om blåmärkena. Har samma problem :/

2011-06-15 @ 19:21:07
URL: http://ilvana.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback