RSS 2.0

7 smarta beautyknep

Ibland räcker det med att titta i skafferiet. Använd avokado på kroppen, bakpulver i ansiktet och löspuder i håret. Vi bjuder på sex sparsamma och enkla tips för kropp och själ.Blir du röd som en tomat efter ett träningspass?
Ta en receptfri antihisatmintablett så dämpar du det rödflammiga. Finns på apoteket.

Återfukta huden med avokado.
Mosa en avokado i en skål, applicera avokadomoset över kroppen eller i ansiktet och låt det verka i 20 minuter. Resultatet blir superlent.

Fula förhårdnader på fötterna?
Lägg på ett tjockt lager med vaselin på fötterna och sov med bomullsstrumpor. Sköj av på morgonen och smörj in dem med en fet fotkräm. Fötterna blir garanterat mjuka och fina.

Misslyckas du med din brun-utan-sol-produkt?
Ta lite bakpulver på en tvättsvamp och skrubba bort fläckarna.

Oväntat besök? Ta lite tandkräm på finnen över natten, det absorberar bort överskottsoljan och torkar ut. Undvik att pilla i ansiktet med skitiga fingrar annars finns det risk att bakterierna sprids.

När håret börjar känns fett
och du inte har tid att tvätta det är ett hett tips att pudra hårbotten med löspuder. Applicera pudret i handflatorna och arbeta in det innan du tar i håret. Pudret suger upp överflödig olja och ger fett hår nytt liv. Perfekt om du är stressad. Ett annat alternativ är torrschampo.

källa:improveme

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback