RSS 2.0

Återbesöket efter 6 månader

Som jag skrev igår så var jag i Göteborg på specialistkliniken för återbesök av min underögonlocksplastik jag gjorde den 13:e September 2010. För det är en ju en standardgrej att gå tillbaka och se hur allt har gått och om det är nåt att man får prata ut om det o.s.v.

Mitt besök gick ut på att egentligen bara prata lite om allt som hänt och prata lite om hur allt läker och sånt. Mitt högra öga är fortfarande inte helt 100 när det gäller ärrläkningen UNDER ögat då..alltså "inne i" ärret. om ni fattar, det är lite stelt..men så kan det vara ibland, det tar 1-1,5 år för vissa ärr att bli mjuka som min doktor säger. Men aja, jag är positiv iaf. Sen åkte jag tebax för att han skulle ta bort 2 små kulor som kommit på ärren, det kan bli så me..att det bildas små vita blåsor just där man har sytt.

FYYYFAN vad ont det gjorde! buhuu. jag visste att det skulle göra ont, jag gjorde ju ffs en operation runt ögonen, och det området är sjukt känsligt..hehe Ni kan ju bara tänka er hur nt det gör att bedöva det området? Lokalbedövning, shit asså! Hehe jag grät typ sönder när han "pillade" bort dom. blev små märken och nu är det VÄLDIGT öm runt ögonen IGEN. Men men..det här är en liten stund efter.Det blödde ju lite såklart. får hoppas att allt gick bort, för det känns fortfarande lite hår där. Men annars får jag åka tebax en annan gång, det måste få läka en stund nu iaf. det röda är "snittet" och där går även ärret, lr ärret har suttit där..det syns ju typ inte där men aja.

Nu är det bara en grej kvar att fixa med ögonen, lite restylane under ögat så att man verkligen får bort det blåa och dom lite trötta ögonen, Det ska jag prata lite om med Ann-Luise som fixar våra läppar idag, bokar nog en tid hos våran andra läkare Dan fagrell vi snart ska träffa ang. bröstoperationen, för nu har det snart gått 6 månader där me, så det är dags för ett åretbesök :)

Så ligger det iaf till, har väl itne så mkt mer att berätta om det..vet inte ens om det är värt att berätta nåt mer om det :P

Later babes//A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback