RSS 2.0

Bilder från igår!

Det var ju bara helt underbart! Vilken KANONBRA och JÄTTEMYSIG kväll! Kunde knappt blivit bättre!

Kusinerna var samlader, även moster var där..synd <tt våran mamma inte var med :/ men aja..nästa gång :D

Kvällen började iaf med att vi blev hämtade av Susan och Ann-Marie (våra kusiner) och vi åkte till deras storasyster Maria som var värdinna för kvällen :)



Det blev lite välkomstdrinkar i form av jordgubbsbubbel, så himla gott! Allt som dracks var slkoholfritt under kvällen. Ann-Marie stod för drickat.



Efter det blev det middag...som vi sagt innan, när moster är inblandad i det hela så går det inte att gå fel. Fast nu var det iofs Maria som var kocken för det mesta och det var sjukt gott :D



Vi började med en god broccoli-soppa..med nån ört creme fraiche tror jag det var? hehe..gott var det iaf.



Huvudrätten bestog av kycklinggryta med ris, en köttfärsfylld tomat och en jättegod sallad!, Love,love,love! Till maten hade vi vitt vin..även det alkoholfritt. Väldigt trevliga drycker under hela kvällen måste jag säga.

Sen väntade vi en liten stund efter maten..man kan ju inte proppa i sig allt på en gång, hehe..alla blev så mätta så vi satte oss i soffan och chillade en bra stund :) Kollade lite på lets dance och bläddrarde i modemagasin.



Lite mer rött bubbel blev det till detta me :D hehe



Ann-Marie var ju bara tvungen att prova sina nya skor..ni vet dom snygga lundbergskorna..hon köpte dom svarta och gula. Nu vill Susan och Maria ocå ha dom, för som sagt. SJUUUUKT snygga!!



I första pausen passade vi på att sätta oss med den goda efterrätten.. Jordgubbspaj med grädde, detta stog Susan för :)



Sen var det dags att hopps in i jacuzzin :D Ut mde oss i kylan/värmen hade vi ett glas rött (alkoholfitt)



Där satt vi lääääänge..tror det blev över en timma eller nåt..Susan och moster skålar :) Lätt att vi också ska skaffa oss en sån när vi väl flyttar till hus o sllt det där.



Det sista vi mumsade i oss på kvällen stod jag och Jenni för..godis och chips! hehe.

Som sagt, en helt underbar och trevligt avslappnande kväll..som vi snart ska göra om! Vi bestämde oss för att vi skulle börja göra detta regelbundet. Det är ju inte så ofta allt vi hinner träffas och ha det trevligt sådär.

Vaknade iaf för en timma sen, har suttit här med min frukost en stund..får se vad den här fina lördagen har att erbjuda :)

Later babes//A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback