RSS 2.0

Dagens tips!Vi älskar att sola! Vem gör inte det..? Att känna värmen och få en fin färg sammtidigt..it's heaven :D hehe men att sola mkt är ju inte bra och för att älska sol och värme så mkt som vi gör så solar vi VÄLDIGT lite. När vi väl är inne i en "solpersiod" som vi kan kalla det så solar vi upp färgen en gång i veckan o sen kör vi max varannan vecka. Varannan vecka låter lite, och det är det oxå..2 ggr i månaden. Många solar 2 ggr i veckan.

Idag blir vårat lilla knep dagens tips ;) Ni vet dom BUS-servetterna vi änvänder från Comondynes, det är dom som gör det (tillsammans med solariet) ;D Skriver om dom IGEN för att folk frågar..OCH för att dom verkligen är bäst!! 

 

Servetterna sälj just nu på www.nelly.com, dom fanns på Åhléns och Kicks innan men dom har slutat ta in dom av nån anlending?

För att få en underbart snygg färg så ska ni sola först..samma dag eller dagen innan, sen tar ni en BUS-servett på det (vi tar den innan läggdags). Då får ni den snygga gyllenbruna nyansen. Solariet ger en lite rödare färg på många..iaf dom som har bra pigment. BUS-servetten ger er en bronsaktig färg.

Det är så vi gör det..nu chillar vi med solariet eftersom vi gör IPL-behandlingar men BUS tar vi på överkroppen iaf :)

Det här funkar JÄTTE bra på oss, Så det borde funka på många andra me :) för vi bli chockade över hur mkt brunare vi blir varje gång vi gör så. Inte för att vi säger att vi är burna NU men skillnaden från innan och efter är stor.

There you have it!

Kommentarer
Postat av: Mirree

haha exakt vad jag brukar göra. Samma sak när ja vart ute i solen i några dagar..när man fått en fin grund kan man lägga BUS eller body lotion med lätt bus effekt o de ser naturligast ut :)

2011-03-12 @ 16:41:51
URL: http://flat90.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback