RSS 2.0

En gång, varje vecka!

Hallå där! Vi kom hem för en stund sedan efter att ha storhandla veckans mat som vi alltid gör på lördagar, varje vecka. Valt lördagar eftersom vi inte orkar göra det på söndagar när vi har matlagningsdag, då ska ju allt vara inhandlat oxå, Vi brukar även städa på söndagar o de tar ju oxå sin lilla tid men ibland gör vi även de på lördagar om man inte orkar på söndag. Kan ju vara så att man tex e bakis eller ska mysa nån annanstans osv :) lördagar är även en bra dag eftersom vi brukar köpa maten vi ska äta på kvällen samtidigt. Som idag tex, tacos!Vill visa er några saker vi alltid brukar ha hemma, linfrön e inte med på bilden och inte heller tonfisk och nudlar men det har vi oftast oxå hemma, eller så köper vi de lite då o då. Allt detta tar ju itne slut varje vecka så de finns ju kvar när vi ska handla. Ni ser nog de mesta på bilden förutom avokado som ligger i påsen :) Sedan köper vi ju de övriga ingredienserna som behövs till veckans mat som inte e med på bilden.

Det vi alltid får med oss från affären varje vecka eftersom det äts flitigt utan det är ju apelsiner, mjölk, ägg, bananer och turkisk yoghurt..

Nyttigt är vårat val iaf men vi överdriver inte heller som många vet :) Dags att börja fungera lite. Mamma kommer ju på taco/vinkväll snart! later//J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback