RSS 2.0

En stor diss!

Måste verkligen dissa sista avsnittet av solsidan! Vad va det lixom!? Inte alls kul eller nåt..och gud vilket dåligt slut! Fast hur skulle det annars sluta?

Som sagt så har det blivit en filmkväll här hemma. Hann se 2 st filmer..ena bättre än den andra såklart :) heheAndra S.W.A.T filmen..helt ok faktiskt. Sen såg vi Faster, den var bra. Hände rätt mkt hela tiden..mest dödande dock men ändå.

Ne..måste sammanfatta denna helgen som väldigt bra! Trevligt med en resa för en gångs skull så att man inte bara var i Borås. Sen var det gött att man kunde chilla i 2 dagar..alltid lika skönt när man har klarat av "festandet" för helgen en fredag, hehe helgen känns mkt längre då :P Det är faktiskt synd att fredagar inte är bra i Borås. Då hade jag/vi alltid gått ut och träffat folk på en fredag o sen chillat resten av helgen.

Anyway..nu återstår bara en skön dusch och sen blir det till att krypa ner under täcket och ladda batteriena för ännu en spännande vecka. Man vet ju aldrig vad den har att komma med :) Något bra händer alltid!

Hoppas ni har haft en kanonbra söndag med massa mys och trevligheter! För det har vi iaf! :D
Godnatt babes!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback