RSS 2.0

Kändisstylisterna ger sina bästa hudtips

Nyckeln till en läcker look är en felfri hy. Här tipsar några av kändisarnas makeupartister om hur du vårdar huden sexig.



Skrubba fram lystern

För att grunden ska bli jämn och snygg gäller det att polera bort döda hudceller som får ansiktet att se livlöst ut. Skrubba bort döda hudceller med en hemmagjord mix av olivolja och socker. Huden blir otroligt mjuk och len och Jennifer Lopez är "besatt" av denna metod, enligt hennes sminkör Scott Barnes.

Bronsa dig fräsch

En touch av bronzer kan ge dig en solkyss look som skänker hyn extra "glow". Borsta solpudret över de platser i ansiktet där solen faller: kindben, panna, näsa och haka. Använd med fördel fingrarna för att sudda ut skarpa kanter, tipsar Beyoncés makeupartist Francesca Tolot i Allure.

Fixa fejkbrännan

En spray-on-tan är ett perfekt sätt att ge huden lite färg utan att behöva utsätta den för skadliga UV-strålar. Men försäkra dig om att applicera den jämnt över hela kroppen, så att du inte har bruna armar men vita ben och vice versa. För att få en fejkbränna att se mer naturlig ut kan du applicera en skimmerlotion på framsidan av vaderna, över nyckelbenen och skulderbladen. Sedan har vi ju våran egna favorit vi använder som ger en snygg bronz-bränna. Comodynes tanning towelettes från nelly.com och kicks.

Bannlys torra armbågar

Vissa delar av kroppen, såsom ambågarna, kan behöva lite extra jobb för att få mjuka. Skär en citron mitt itu och applicera havssalt ovanpå och gnugga sedan halvorna mot armbågar, hälar och knän.

källa:improveme

Kommentarer
Postat av: Fotonich - Smyckedesigner

Underbara tips :)

2011-03-30 @ 15:18:01
URL: http://fotonich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback