RSS 2.0

Liger & Tigon!?

GRYMT! Detta hade jag INGEN aning om., asså..när "uppfanns" detta!? haha. Fick veta det förra veckan eftersom jag trodde Bikbok hade skrivit fel på en produkt på hemsidan :P Man lär sig fan alltid nåt nytt! Rätt intressant enligt mig..

"Liger är resultatet av korsningen emellan en lejonhane och en tigerhona. Den ser ut som ett stort lejon med svaga ränder. Vissa hanar kan få en gles man. Det har uppskattats att en liger kan väga över 630 kg. Ligern är den vanligaste hybridsorten och den mest kontroversiella. Liger är också känd under namnet lejon–tiger-mula. Ligern har en livslängd på cirka 20 år. Anledningen till att en liger blir så stor är att generna som styr och bromsar växten finns hos lejonhonan och tigerhanen. Ligern har därför inga gener som begränsar och håller tillbaka tillväxten på kroppen. Därför blir den störst av alla nu levande kattdjur.

Tigon
är resultatet av en tigerhane och en lejonhona. Den är inte lika vanlig som ligern. På grund av kombinerad genetik är en vuxen tigon mindre än både tiger och lejon.

Tiger–lejon-hybrider förekommer inte i det vilda eftersom tigrar och lejon har olika beteenden och lever under skilda förhållanden."
Det här är en Liger :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Googla animal morph

Titta även vad det står på bilden..

Bilden är shop....

http://www.worth1000.com/Men dom finns

2011-03-21 @ 18:22:39
Postat av: Anonym

http://www.humandescent.com/

2011-03-21 @ 18:25:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback