RSS 2.0

Mat & Träning 11.03.02

Gud vad kul det var att se hur det såg ut på det gymmet vi tränade på första gången när vi började träna..det var när vi skulle fylla 16 år. Alltså 8 år sen..shit, hehe. Det såg precis likadant ut..lr det hade ju tillkommit en del nya maskiner såklart men annars var allt precis som då. Vet inte om det är positivt lr negativt? :P

Idag var vi med "Millan" Våran nu egna PT :P hehe. Hon ska väl lära oss lite nya övningar och lite annat om träning. Idag blev det ett hårt benpass. Körde alla slags konstiga övningar...ne inte konstiga men iaf sånt vi itne kör när vi kör ben på gymmet, när vi nu väl gör det vill säga.



Rumpan ÄNDA ner i gilvet..ooh shit vad jobbigt det var :P det ska antagligen träna rumoan maximalt! Körde även utfall med den här ställningen som lite uppvärmning inför dom gående utfallen..dom var jobbiga, hade vikter i båda händerna.



Millan värmer upp lite mer..

Förrutom dessa övningar så körde vi även insida och utsida lår som vi brukar göra annars. Sen även "raka" marklyft, som ska ta hela baksida lår..då får man INTE böja nåt på knäna som man gör när man körö rygg. 5 benövningar totalt blev det. Har faktiskt för EN GÅNGS SKULL lite träningsverk..det var länge sen. Får se hur ont man har efter detta benpass imorrn..OCH fredag, för det är ju då det brukar vara som värst..2 dagar efter ett hårt pass.

Gjorde inget mer på gymmet eftersom det blev rätt sent..det tar ju tid när alla 3 ska göra nåt, annars brukar det väl ta 40 minuter max. Så idag körde jag lite mage här hemma faktiskt, inte ofta det händer konstig nog, gjorde cykelmagövningen och även den långsamma rulla upp och rulla ner övningen, som vi ska visa imorrn.

Frukost 07.30: Powersmoothie.
Mellanmål 10.45: 2 riskakor med sesamfrön, grönt te.
Lunch 12.45: Ris med ungstekt cintronsås-lax med tomat. Vatten
Mellanmål 15.10: Grönt te & apelsin.
Mellanmål/Innan träning 16.30: Proteinshake whey80.
Efter träning 19.30: Proteinshake whey100.

Var såå sugen på äggmacka, men det kändes lite för mkt så nu blir det vardagsgodiset och grönt te ;)

Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback