RSS 2.0

Mat & Träning 11.03.03

Det var NÄSTAN så att man kände att man skulle skippa pumpen idag..bara för träningsverken. För JA, vi har..lr vi hade rätt mkt träningsverk idag. Den har smygit sig på under dagen...då är det verk på rumpa och lår vi snackar om. Bra ställen om inget annat ;)

Ne det blev iaf ett hårt pump-pass, ingen idé att sega. Trodde inte att vi skulle klara samma vikter som sist men det gick faktiskt bra, MEN vi fick kämpa en heeel del! Vi värmde upp på löpbandet i 20 minuter innan. Man har ju typ bara ont om man suttit still och låtit musklerna svalna och inte använt dom på ett tag. Så idag har vi förhoppningsvis "tränat  bort"  träningsverken. Det är bästa medecinen ska ni veta :)Plankan är en skön övning för magen..eller hela bålen. den går att göra jobbigare, som vi gör på pumpen. Där kör vi "gående planka"..den kan vi visa nångång snart med en video.

Detta blir troligtvis INTE sista träningspasset för veckan, har tänkt att köra antingen lördag eller söndag..får se vad som känns bäst helt enkelt :)

som sagt..tiderna för dom första 3 målen är alltid samma typ, för vi behöver dom vi den tiden typ annars hungrar vi ihjäl typ, hehe

Frukost: Frukt och nöt musli. C-vitamindryck.
Mellanmål: Grönt te & Apelsin.
Lunch: Ris och ungsstekt citronsås-lax med tomat. Vatten
Mellanmål 16.15: 2 kesoplättar.
Efter träning 19.00: Proteinshake whey100.
Kvällsmys 20.40: Grönt te och "vardagsgodiset", det går inte att vara utan..hehe. skulle kunna leva på det, helt ärligt!

Mer blir det såklart inte :)
Later!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback