RSS 2.0

Mat & Träning 11.03.07

ojdå..2 timmar blev det eller nåt? hehe längsta gympasset ever! Idag var med med våran "PT" "Millan" på gymmet igen..det blev stenhårt rygg och biceps-pass!



Här började vi precis med lite uppvärming..gud så jobbigt det bev sen! hehe, den här övningen är as bra, man använder en hel del av sin egen kroppsvikt. Millan står och ser till att Jenni utför övningen rätt för att få bästa effekt. (såklart)

Vi körde många ryggövningar som tex, rodd med stång..aaas jobbigt! sen körde vi rodd på maskin me, och sånna man sitter på och drar bakåt och sen sånna man drar neråt, haha vet inte vad alla maskiner heter faktiskt eftersom vi inte inte "brukar" köra med maskiner, men vi kommer att börja.. då kan vi skriva ut namnen på dom :P

Mellan ryggövningarna körde vi en del bicepsövningar, gud så jobbigt..körde bara med hantlar. Allt från 6-9kg på dom. Vi kommer LÄTT ha träningsverk imorrn, får väl se hur vi klarar pumpen imorrn. Men vi kör la på.

Till sist körde vi även lite mage..3 olika övningar. situpps på ställning, där man typ sitter lite bakåtlutad. Sen körde vi att man drog upp benen på en ställning där man hänger lutad med armbågarna som stöd. och sist en sån man klämmer ihop sig själv med en maskin. hehe låter bra va? :P

Frukost: Havregrynsgröt, sylt och c-vitamindryck
Mellanmål: grönt te och aplesin
Lunch: Quinoa med räkor och mango, recept längre ner.
Mellanmål: Proteinshake whey80 och 2 riskakor
Efter träning: Proteinshake whey100
NU blir det grönt te och vardagsgottis! men denna gången har vi i en annan nöt till, hasselnöt :) gottis!

Later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback