RSS 2.0

Mat & Träning 11.03.08

Idag måste jag bara säga HERRE GUD! Biceps/triceps och ryggmusklerna är en aning handikappade idag tack vare gårdagens hårda träning. Går inte ens att dra ut armarna ordentligt utan dom drar ihop sig o blir lite bnöjda när man slappnar av. Gissa om vi fick pina oss igenom dessa muskergrupper på pumpen!

Vi vet att man inte ska träna samma musklergrupp två dagar irad men det var ju ett undantag igår och idag.. var tvungna att träna bort värken lite plus att pump inte bygger så mkt utan bränner mer. Men gud vilken pump man hade i alla muskler.. det syntes verkligen på armarna.

yeye, vi täntke köra varannan vecka gym och varannan pump osv så vi får både och... aja de löser sig. Ju mer muskler desto mer fett bränner kroppen. Kom ihåg det så ni inte är rädda för att bygga upp er lite, ni blir smalare samtidigt ;)

Dagens tränig:
Pump 1 h. Tog samma vikter som alltid. bytte till lite lättare sista delen av rygg tex, helt sjukt jobbigt.
Crosstrainer 5 min och löpbandet 10 minDagens matintag:
Frukost 07,30:
Havregrynsgröt med linfrön och c-vitamindryck
Mellanmål 10,30: Apelsin och grönt te
Lunch 13,00: Räk/mango/quinoa sallad med vatten som dricka
Mellanmål/fika 15,30: Blev inget riktigt mellanmål idag. en lite bit tårta.. ingen hunger efter det så vi skippade det men borde nog druckit en shake endå.
Kvällsmål/efter träning18,30: Nudlar, fetaost och en burk tonfisk. Så himla länge sen och eftersom vi åt såpass tidigt så passade vi på, vill inte äta för tunga mål sent på kvällen ;) Grönt te oxå

That's that. Nu blir det en kopp grönt te innan tandblekningen ;) Skrivs


Kommentarer
Postat av: Sara

de låter inte riktigt gott de där med tonfisk o feta men jag tycker om allt de där så de kanske fungerar :) är de sånna nudlar med kryddpåsar ni använder? :)

2011-03-08 @ 21:59:46
URL: http://blondstar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nu kmr jag verka helt efter, men vad är skillnaden mellan pump och gym? :p

2011-03-08 @ 23:08:39
Postat av: anne & jenni

Hehe ja lite efter verkar du som nu, :P men ingen fara! Pump är ju styrketräning/förbränning för musklerna i gruppform, färdig koreograferade rörelser till musik i grupp, man lägger så så mkt vikter man själv vill ha/orkar träna med på en skivstång och kör igenom hela krpppen på en timme. Sök gärna efter les mills bodypump på google så kommer du till deras sida. Båda ärju styrketräning men man kan inte bygga muskler på pump på samma sätt som på gym, du bryter ner musklerna mer på pumpen eftersom du får mjölksyra, samma sak kan du göra på gym om du kör lite lättare vikter med flera repetitioner o då blir dom mer uthålliga. Men tränar du ist för att få större muskler får du ist köra med mycket tyngre vikter o fler repetitioner och inte ge muskeln den möjlsyran som bryter ner dom samtidigt. Altlså du kan göra båda på gymmet men vi äklskar pump för att de tärnar kroppen bra, gör den inte pluffsig osv, men vi ska köra både pump och träning med tunga vikter på gym ist , på så sätt får vi både och :)

2011-03-09 @ 08:16:25
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback