RSS 2.0

Mat & Träning 11.03.10

Det är torsdag och vi hade detta som en planerad pumpdag, men icke sa Jennis armar..hehe. Det är lite synd om henne för hon kan inte ta ner armana rakt ner..det är värken från i måndags, fast nu kan det inte vara nån vanligt träningsvärk utan hon misstänker att hon fått en muskelinflamation. För det har bara börjat göra ondare och ondare. Hon är lite stel som när hon gjorde sin boobjob..får väl se om det släpper under helgen, annars blire ett besök till doktorn på måndag.

Anyway..idag körde vi ett benpass a la Millan. Alltså på gym, ungefär dom övningarna vi körde förra onsdagen. Knäböj med stång på ställning med the ass to the grass. Utfall på ställningen också. Gående utfall med vikter i händerna. Utsida/runpa och insida lår. Bkasida lår och vader. MKT vikter på maskinerna med få rep. Körde nog 10 x 2 rep på varje grupp, och då va dom sista riktigt jobbiga! Man ska SVETTAS! hehe jobbigt var det iaf..

Efter det körde vi mage på maskinen jag inte kunde förklara igår, men nu kommer det iaf en bild på den :) Man håller ju givetvis fötter på stödet och inte under så att man drar med benen mer än magen ;) det är magen som ska jobba



Här kan ni se hur man gör och vart den ska ta, den ska man ha massa vikter på så att man får ta i ordentligt :)

Efter detta körde vi även ländgrygg och lite mer mage på en sån halvsittarställning.

Stretcha gjorde vi iaf denna gången så vi hoppas verkligen att vi inte får lika ont som sist..för vi "glömde" typ göra det efter förra benpasset.

Idag har vi fått i oss..
Frukost 07.30: Havregryns gröt med linfrön, sylt och russin. C-vitamindryck.
Mellanmål 11.00: Grönt te och apelsin
Lunch 13.00: Pasta bolognese med chili & zuccini. Vatten.
Mellanmål 16.15: Optinut-bar..efterlängtade ;P
Kvällsmat/Efter träning 19.40: Proteinshake + 2 frökusar med stekt ägg.

Senare blir det väl en kopp GRÖNT te, som kvällsmys...vad annars? hehe
Later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback