RSS 2.0

Mat & Träning 11.03.09

Det kändes verkligen inte motiverande att stå på löpandet idag, det var sjukt jobbigt! Varför det var jobbigt..? jo för den förbannade träningvärken vi har i hela överkroppen, hehe shit. Lr det e egentligen bara armarna och axlarna..sidan av ryggen/armhålorna. Vi orkar typ inte lyfta armarna...tänk er då att man ska springa och vifta lite med armarna samtidigt. Kanske låter konstigt att det tar emot så när man springer men det gör det. Vi kände oss typ 5 kg tyngre tack vare det :P hehe

MEN vi kämpade på ändå, som sagt..det är ju ingen idé att slöa när man ändå är på gymmet. Vi orkade iaf köra 35 minuter..5 minuters-intervaller med powerwalk och löpning.

Efter det blev det bara olika magövningar i form av lååångsamma "rullande" situps, vanliga situps på ställning..typ halvsittandes, underdel av mage genom att ha raka ben och föra dom uppåt och neråt. Körde även maskinen som tar hela magen, man trycker sig framåt och till sist lite mage på gymbollen. Variation ger en snygg mage ;) That's that.

Dagens matintag:
Frukost:
Powersmoothie med ägg, banan, mjölk, honung, linfrön, blåbär och hallon
Mellanmål: Grönt te och apelsin
Lunch: Pasta och köttfärsås med zuccini och chili
Mellanmål: Proteinshake whey-80
Kvällsmål: Avokado toppat med turkisk yoghurt, honung och linfrön

Här får ni en video på den gående plankan vi skrivit om innan. Vi tränade inte den idag men ville endå göra den för er som undrar vad det är för nåt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback