RSS 2.0

Mat & Träning 11.03.15

legs,legs,legs...så blev det idag :) Fick som sagt planera om veckans träning bara för att det inte kan bli någon armträning för Jenni. Men det passar perfekt, len liten benvecka får det helt enkelt bli..lr det blir ju självklart inte bara ben denna veckan men mer än vanligt iaf..lr kanske inte fetrsom vi kör ben på varje pumppass men mer ben på gymmet iaf.

Det var ett gött pass vi körde..körde inte alla övningar vi gjorde sist eftersom våran favvomaskin för utsidalår/rumpa var "ur funktion" Men vi la till en övning som vi inte körde sist så det e lugnt :)

Började passet med 20 minuters uppvärmning på krosstrainers. Sen började vi med benpress, den man halvligger på..det finns ju lite olika sånna maskiner. Efter det körde vi baksida lår och vader på maskiner. Efter det så körde vi utfall på ställning med en tung stång. 10kg på varje sida och stången väger typ 20kg lr nåt? (film längre ner på det) Alla övningarna gjorde vi med 10 repetitioner gånger 3. Då var det som innan väldigt tugnt..man ska verkligen få kämpa med dom 3 sista. Då blir det svettigt och gött :P hehe

Sen körde vi inget mer förrutom stretching..för vi ska ju träna mer i veckan. Vi kände oss nöjda iaf.. OCH trötta. hehe.

Hade lite svårt att bestämma oss hur vi skulle fördela målen under dagen..lr vad vi skulle äta när. Men vi fick nog till det väldigt bra känner jag :)

Frukost 07.30: Havregrynsgröt med linfrön och sylt, c-vitamindryck.
Mellanmål 10.30: Ett halvt äpple med keso och kanel. Grönt te.
Lunch 12.30: Färnkålslax med matvetesallad.
Mellanmål/innan träning: Proteinshake whey80.
Kvällsmat 19.30: Nudlar med tonfisk & fetaost.

Nu blir det bara en kopp grönt te för avkoppling :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback