RSS 2.0

Mat & Träning 11.03.16

Intevallträning sägs vara bäst om man både vill bränna fett och få bra kondition och bra träning. Det körde vi på idag, det brukar vi iofs göra men idag körde vi iaf 10 minuter löpning först..för att sen powerwalka i 5 och sen springa i 10 och sen powerwalka i 5 igen. Kände att vi ville ha ett bra flås´och att kroppen var igång ordentligt innan man övergick till powerealken, känns som att det "ger" lite mer då. För då e man redan varm och igång.

Eftersom vi körde ett hårt benpass igår och inte kan köra så mkt annat så blev det mage och tygg idag. Inte så många övningar men det var jobbigt..använde oss av 5kg vikt på övningarna. Den las på bröstet när vi körde magövningarna på ställningarna. Den man sitter lite bakåtlutad på och sen en man ligger med benen 90grader och kör vanliga situps. Sen blev det såklart den magövningen på maskin man trycker ihop sig på. Vet ju fortfarande inte vad den heter men den finns i ett tidigare inlägg..bild och allt :)Ryggen körde vi bara en övning på, ländryggen fick sig en omgång..där hade vi också 5kg vikt i armarna. Jobbigt var det, kändes i hela baksida lår efter igår..man var lite trött.

Det var ett kort men intesivt pass..kunde inte stanna så mkt längre för vi hade amdra tider att passa.. men det va inte så att vi stressade igenom övningarna. För det ska man inte göra..isf är det bättre att göra det nån annan dag eller göra lite färre och göra dom bra.

Dumma katter, dom snodde vårat äpple i morse (märkte inte det) så vi fick inte det mellanmålet vi väntat oss!..
Frukost 07.30: powersmoothie. (ägg, mjölk, honung, banan, havregryn, linfrön)
Mellanmål 10.30: Grönt te & apelsin.
Lunch 12.30: Baconpasta med bladspenat.
Mellanmål 16.00: 2 knäckisar med keso.
Efter träning 18.30:  Proteinshake för Anne
Kvällsmål 20.45: Vardagsgottis & grönt te.

Later!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback