RSS 2.0

Mat & Träning 11.03.17

Rumpa och ben i fokus fortfarande..på gymmet. Saknar pumpen lite faktiskt :( men till nästa vecka hoppas jag att det ska bli nåt pass iaf..

Men det är iaf skönt och köra hårt på gymmet, man svettas mkt och man får at i ordentligt, och vi tränar ju iofs inte speciellt länge..det blir typ bara entimmas pass när vi kör...med löpningen inräknad.

Vi körde som vi igår med löpningen, 10 min löpa o sen 5 minpowewalk.. i 30 minuter.Det blev likadana benövningar som i tisdags. benpress lite liggandes, idag tog vi på 5 kg extra me. 55kg på den maskinen iaf. Rumpa och ben får sig en rejäl omgång :) Sen körde vi såklart lite utfall på ställning med väldigt mkt vikter där me, och utfall efter det. Sen blev det Insida lår och även baksida lår. Vaderna trimmade vi till lite me :)

Sen fick det räcka..var helt slut efter det passet. Har faktiskt haft lite träningsverk mitt på låren och längst upp på rumpan..den muskeln som sitter där. om ni spänner den så förstår ni vart :) Bra ställe..den lyfter sig, haha.

Det kändes lite stressigt med maten idag, eller mellanmålen, iaf det sista eftersom vi fick lite brottom från jobbet.. Så det blev som det blev :) men nu har vi iaf gottat oss lite.

Frukost 07.00: Powersmoothie.
Mellanmål 10.30: grönt te och apelsin
Lunch 12.20: Paconpasta med bladspenat. Helt enkelt SUPER GOTT!..kan skriva ut receptet imorrn..
Mellanmål 16.00: Optinut bar
Efter träning 18.30: ProteinshakeNyss fick vi i oss lite vardagsgottis och varm choklad :D gjort med en tassimo-maskin.

Nu ska allt få smälta in :)
Later!//A

Kommentarer
Postat av: Julia

Vad gör ni era powersmoothies på? :)

2011-03-18 @ 21:45:14
URL: http://passionpizzafashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback