RSS 2.0

Mat & Träning 11.03.25

En "pappa fredag" blir det som bekant aldrig någon träning, för sånt hinner man inte med när man måste åka direkt från jobbet till Gbg. Men det betyder ju inte att vi inte rör på oss på dagarna. För idag skrev vi att vi tog fram cyklarna, och det är just det vi har gjort idag, cyklat till och från jobbet..känndes verklgen i benen för backen från jobbet, det är mer uppför då :P hehe Sen fick vi faktiskt lite motion på vägen till återbesöker vi gjorde me, cyklade till stan då.

Dagar som dessa försöker man röra på sig så gott det går iaf..för vardagsmotionen är viktig, för många. Iaf för oss :) känner oss så lata om vi BARA sitter helt still en dag på jobbet och inte gör nåt annat sen senare som att gå en sväng, kände det när vi hade bilen en vecka, shit vad lat man blir när man har bil :P

En "pappa fredag" innebär som vanligt en "bollkänsla". Magen känns rund som en boll, men det finns det ju goda förklaringar till :P hehe självklart ska man gotta sig lite, det är belöning för den hårda veckan.

Frukost 07.10: Powersmoothie.
Mellanmål 10.45: Apelsin & Grönt te.
Lunch 12.30: Felix mozzarella-paj med en liten "sallad" av äpple, bladspenat och ruccola. (hade en fin bild, men den försvann..)
Mellanmål 16.00: OptinutbarKvällsmat 20.00: Våran favvo fryspizza från Dr.Oetker "Pizza tonno" Med stark kebabsås från "simsalabim"
Efterrät & Kvällsgottis: Hallon/jordgubbs paj med vaniljsås..Naturgodis & Pepsi

Efter detta så känner man mer för lite nyttigare gottis inför resten av helgen..typ som frukt och sånt :)
Later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback