RSS 2.0

Mat & Träning 11.03.28

Baby I like it!..Gillar den nya pumpen lite mer nu :) hehe andra gången sen bytet av koreografi. Idag kändes det rätt lätt! Hade väl ätit lagom och var allmänt pigga på träning? Det var länge sen vi körde pump på en måndag nu, men det är för att den är så sent så det känns lite sådär ibland, men idag kändes det faktiskt bra! Kändes bra att börja veckan med det iaf!

vikmässigt har jag väl inget att säga om, vi la dock på lite på ben idag efter första gången. men annars kör vi på som vanligt. Som sagt så är det nya passet rätt likt viktmässigt som det förra, benen är en utmaning i sutet om man har lagt på lite, men ryggen är jobbig eftersom det är en ny övning där, så där har vi faktiskt tagit av liite vikter. Ett kilo :P hehe

Innan pumpen blev det löpning på bandet i 15 minuter, brukar bli så på måndagar för att man inte hinner springa efteråt. Hann inte med magen idag heller, för duschandet kändes lite viktigare, magen får sig en omgång imorrn :P

Idag har matintaget varit stabilt känner jag, har inte varit hungrig en enda gång eller känt att det varit jobbigt även om det blev ett längre uppehåll mellan lunch och mellanmålet.
Frukost 07.30: Havregynsgröt med linfrön och sylt. c-vitamindryck.
Mellanmål 10.30: Apelsin & grönt te.
Lunch 12.30: Soltokadetomatbiffar med couscoussallad och vitlöksyoughurt.
Mellanmål 18.00: Powersmoothie.
Efter träning: 20.40: Proteindrink.Tror inte det blir nåt mer..fast jag kan ju inte svika mitt kvällste?..blir kanske nån nöt till det :) alltid mysigt! Som sagt, nöjd med den goda maten idag!

Shiit, måste stretcha! hann inte göra det innan heller! :P

Later!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback