RSS 2.0

Något nytt..

Men herregud! vart tog dagen, kvällen..måndagen vägen!? Den tog slut lika fort som den kom och tvärt om, hehe

Men så är det när man har saker att göra hela dagen, jobbet tog sin tid, organiseringen av garderoben tog sin, träningen sin och nu tog IPL:andet sin, hehe den har vi lite åsikter om som vi ska ta tag i senare i veckan!

Känner att vi har saker att göra nu HELA veckan, det är fredag innan vi hinner blinka typ :P fast det är väl bra? lr? Ne men jag gillar inte när tiden går föör fort, men efrtesom man säkert kommer att få mkt saker gjorda denna veckan så spelar det faktiskt inte så stor roll.



Hade tänkt att testa nåt nytt ikväll, köpte dom 3 första twilight böckerna för ett tag sen, för ett riktigt bra tag sen..har inte ens öppnat dom än, hehe. Kom på att man kanske ska läsa lite på kvällarna innan läggdags eftersom dom sägs vara så bra, har ju sett filmerna. Att läsa är ett bra sätt att slappna av på. Gillar inte att man hela tiden gör saker och sitter vid datorn precis innan man ska sova, inte konstigt att man inte somnar på ett tag. Man strassar sig i säng känns det som.

Aja, ikväll blir det väl inget med det eftersom klockan är för mkt just nu, får se hur det blir imorrn.. som sagt så blir de en del att ta tag i då me.

Lite vila nu och nya tag imorrn! Godnatt//A

Kommentarer
Postat av: Linusvanessa

Excellent site.

2011-05-18 @ 13:35:38
URL: http://linusvanessa.blogoom.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback