RSS 2.0

Nästan..

Det var NÄSTAN så att man hann med allt som man vilel hinna med :) Kunde nog ha hunnit med de sista me men äh, det kan man fixa imorrn..det är ingen brådska.



Vi hann iaf stohandla och laga maten..sen hann vi tvätta och ävern träna :)



Vi testade IPL:en..gjorde på varandra, det gick fort. Trodde det skulle ta lång tid av nån anledning..lr det gör det ju om man ska köra hela kroppen på en gång, men nu gjorde vi bara armhålan. Vi har inte riktigt fattat hur man ska se resultate och hur ofta man skulle göra det, för dom sa på videon att man kunde göra om det efter 48 timmar.. får läsa på lite till och kolla videon igen. Ska iaf bli intressant och se vad som händer nu efter det.

Vi färgade även brynen och fransarna :) blev bra tycker jag..alltid bra med liiite extra färg ut mot topparna. Det vi inte hann med var att bleka tänderna, det tar vi imorrn och vi kommer att skippa BUS:en, den tar vi oxå imorrn när vi har skrubbat oss ordentligt.

Den här helgen har för övrigt varit hur bra som helst!! det var länge sen en helg var så bra som denna..alla dagar av den! :) mer sånt tack!

Nu får man väl hoppas att kommande vecka går fortare än fortast så att man kommer till den andra efterlängtade helgen denna månaden ;D

Nu är jag jättetrött..har ju hållt på hela dagen! ni får sova så gott sötisar!
//A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback