RSS 2.0

Organisera mera!

Förtsa steget har inletts! Det kommer inte att bli klart idag så vi får ta det steg för steg.. Hade tänkt att ta det nån helg, typ igår..men så blev det inte! Efter som vi kör en senare träning idag så bestämde vi oss för att ta tag i garderoben, För nu är det  vårstädning som gäller! Känns inte som att det var så länge sen vi gjorde det sist? hehe



Det syns ju att vi inte har koll på vart nånting ligger.. Byxavdelningen behövdes inte göras om så mkt, ville bara kolla igenom igen vad vi hade, och sen lägga ihop lite, har en del som ska komma ner från vinden me.



När det gäller hängstället och skorna så får vi ta det nån annan dag..kanske imorrn? får se..för snart ska mkt skor upp och mkt skor ner..hinner inte riktigt kolla igenom allt nu.



Rätt suddiga bild men aja..



Denna gången har vi typ försökt att kategorisera lite mer. "Vanliga linnen" på ett ställe och sen oversize grejer på ett, osv.

Som sagt, vi har MKT kvar att ta tag i, den andra garderoben måste ses igenom och även alla lådor med leggings och allt sånt, har tänkt att gå igenom HELA lägenheten nu inför våren, vad det än gäller! hehe

Måste fortsätta en stund nu..!
Later babes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback