RSS 2.0

Pappsa små flickor!

Ville bara skriva några rader om våran kära pappa, för denna helgen är ju som sagt pappa-helg, lr helg och helg knske man inte kan skriva, men som sagt pappa-fredag iaf, för vi åker ju hem idag..stannar aldrig mer än till lördagen längre..men det finns det förklaringar till såklart. Inte för att vi inte vill umgås med pappa eller så men ändå, man har ett liv hemma. hehe

När vi var små hade pappa oss varje helg HELA helgen..okej, inte så länge mamma var tvungen att amma oss men efter det iaf :) Vi var helt enkelt pappas små flickor! Han tog sitt fulla ansvar och med stort allvar :) Tur det för som vi har förstått det så ville han inte ha barn först, hehe.

Åren gick och alltidng förändras såklart, det blev en förändring nånstans då vi började åka hit varannan helg istället för varje, komme fakltsikt inte ihåg varför det blev s men det var väl att vi ville vara hemma några helger me med mamma och alla kompisar i Borås. Sen Blev det så att vi åkte hit på lördagar till söndagar istället..så var det i MÅÅÅNGA MÅNGA år. Men sen kom en tid då man ville festa och allt annat sånt skoj så då bytte vi ut lör-sön till fred-lör istället. Och så är det fortfarande. Men det händer ju att man inte alltid åker hit varannan helg heller, det passar inte alltid alla gånger. Nu har vi tex inte varit här på över 4 veckor, sist vi var här var förra lönehelgen.. men så kan det va ibland.

Tycker ändå att vi träffar honom rätt regelbundet och ofta med tanke på ålder och allt sånt, vissa träffar ju inte sin far om man nu bor med mor och i en annan stad så ofta. Vissa träffar inte sin farsa ens om dom bor i samma stad har jag märkt.

Det tröttsamma med att åka hit såhär är att man ALLTID är så trött efter en jobbvecka, vi deckade redan kl 11 igår, helt sjukt trötta, man orkar inte engagera sig så mkt. Men nu till sommaren blir det trevligare, så kan far komma och hälsa på oss så kan vi grilla och massa sånt trevligt ute hos mamma som vi gjorde flera ggr förra året :D

Aja, that´s how it is..ska snart dra oss in mot stan och sen hemåt igen!Love you pappi! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback