RSS 2.0

Stressig morgon!

Det började ute hos mamma. Jävla snö måste jag säga, trodde inte att det skulle komma så mycket även om vi visste att det skulel snöa! Vi gick upp 06,15 för att hitta med allt, men endå kom vi inte därifrån förrän 06,45, jävla snööö som sagt. Hemma i stan kl 7, upp och packa upp och sedan packa in dagens packning.

Tindra fräste åt Tia, jävla jobbigt. Hon kände väl inte igen henne men nu e Tia instängd i det stora sovrummet idag för att få vila och äta i fred, Tindra kan ju slicka på såret oxå, inte alls bra.Här hänger våra klänningar som vi packade ner i väskorna. Det blir dom underbara enaxlade klänningarna vi aldrig använt som vi köpte i höstas. as bra ;) Äntligen får vi användning för dom, till en finare tillställning!Vi packade ner lite mat för dagen, lite frukt, nötte, yoghurt till lunch osv. :) Ska ta med Optinut för imorrn oxå, får ju frukost på hotellet innan vi drar :) Det klarar man sig länge på!

Vi avr iaf på jobbet efter halv 8, skönt o jobba in lite tid vi missa igår, vi jobabr ju endå bara ahlvdag idag ;)Later//J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback