RSS 2.0

2 dagar, 2 olyckor?

Det var ju inte bra! nu är det andra kvällen i rad det händer nåt på motorvägen utanför lägenheten. Igår var det nåt som hade hänt, vettefan vad iofs för det står inget om det nånstans men det var iaf massa poliser och några bilar på vägen, och nu ikväll var det 2 bilar och et lastbil som var inblandade antagligen, iaf enligt Tess som såg alla bilar, hon såg aldrig krocken dock. Själv stog jag i duschen då :) hehe

En olycksdrabbad väg verkar det som iaf, men man får ju inte ens köra fort där längre, dom har sänkt farten förbi här till 70.

Aja, hoppas ingen blev allvarligt skadad, Tess försöker hitta nåt om det hela, står säkert nåt om det imorrn i tidningen.



Mamma var här innan me och pimpade våran balkong, den är ju rätt naken nu. Lite blommor piffar alltid upp :) Ska skaffa oss ett bord och stolar till denna sommaren me hade vi tänkt. Så att det blir lite trevligare att sitta där ute när det är fint väder. Synd bara att vi inte har eftermiddagssolen där.

Jaha, då var det snart fredag igen! Har inte mkt mer att säga än god natt just nu.. hoppas ni har haft en finfin torsdag!

Skrivs imorrn//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback