RSS 2.0

Dagens shopping!

Tog en lång promenad till knalleland för att shoppa lite efter jobbet. Det va välbehövligt och skönt! :D

Fick med oss detta hem.



H&M 199:-/149:-



Nya bandeau bh:ar och en tillhörande trosa från Gina Tricot. Bh 79:- trosa 69:-

Kommentarer
Postat av: madelene

hej! jag hittade hit genom recension-sidan på nelly då jag skulle beställa dr denim kissy-jeansen. gud vilken härlig blogg, verkligen en blogg för mig! Jag har några frågor till er. jag har fyllt min överläpp 2 ggr med Juvederm 0,5 ml. men överkanten lutar utåt och den ser inge fylligare ut framifrån utan bara underifrån. hur ska jag förklara nästa gång jag ska fylla dem så jag får som ni har, lite höjd och volym liksom? hur mycket lägger ni i överläppen?

Och en sista fråga, jag är 164 lång och 50 kg har smala lår men normal midja. har ofta problemet att jeans är för små i midjan men för stora i låren. storlek xs eller s på dr denim kissy?

2011-05-13 @ 20:54:12
Postat av: Anne & Jenni

Tack madde, vad kul o höra, tänkte svara på detta både här och mejlen ifall du missat att vi svarar på inläggen :D



ta XS i kissie leggingsen, vi har S och kunde lätt tagit XS nu i efterhand :) Dom är ju så stretchiga endå!



VI FYULLER ALLTID MED 0,5 BARA EFTERSOM VI INTE GÖR I UNDERLÄPPEN MEN FRÅGAN E OM DIN LÄPP KAN SE UT SOM VÅRA EFTERSOM DET BEROR MKT PÅ HUR DOM SER UT FRÅN BÖRJAN. sorry caps lock



Du kan ju börja med att be henne fylla mer på undersidan av läppen så att den kommer fram mer, det var de vi gjorde för att få den att bli rak men sen så har vi ju fyllt våra i 6 år snart 2 ggr per år så det blir väl så allt eftersom :)



Nu ska vi ta 1 ml juvederm bara för att vi köpte en deal på group on att man fick en hel spruta för priset av en halv så vi ska fylla ut dom ordentligt nu till sommaren o låta det vara till vintern :) lägger in bilder efter såklart!

2011-05-15 @ 12:25:59
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback