RSS 2.0

Dagens tips!

Skrev ju om våra tabletter som vi tog innan träning igår, Fettförbrännaren och Prestationshöjaren. Tänkte bara skriva vilka dom var och att det faktiskt är en bra grej att prova nåt sånt om man verkligen vill få ut det mesta av träningen. Som vi skrev igår så känner vi STOR skillnad på när vi tar dom och inte. Det finns många olika sorter och märken att välja mellan men vi använder iaf dessa just nu!



"Star Nutritions nya Lose It! Workout skall inte förväxlas med orginalprodukten Lose It! Nya Lose It! Workout verkar kraftfullt prestationsökande, centralstimulerande, termogent, uppiggande och fettförbrännande och innehåller ett komplex av 11 st ämnen som tillsammans verkar för maximal prestationsnivå och effektiv fettreducering."

"Anabolic BCAA innehåller isolerade grenade aminosyror i kombination med enzymer och vitamin B6. Föreningen effektiviserar upptaget och effekten av de grenade, essentiella aminosyrorna. Anabolic BCAA optimerar omedelbart nivåerna av cirkulerande aminosyror i blodet vilket hindrar muskelnedbrytning och stimulerar proteinsyntes i musklerna. Dessutom motverkar grenade aminosyror mental och fysisk utmattning under träning."

Läser man om dom här ovanför så kan man ju tycka att loose it räcker, och det gör det säkert :) men vi har ju båda eftersom dom ingick i vårat "diet freak-paket". Anabolic tar vi bara när vi ska träna hårt på gymmet eller träna pump lite extra hårt...alltså inte varje dag.

Tillskott som dessa finns och köpa på många olika ställen, vi köper vårat genom www.gymgrossisten.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback