RSS 2.0

Det är så synd!

Det är verkigen synd! Att ställen försändras..klart att saker och ting försändras men det är fortfarande synd! Det kom upp en hel del barndomsminnen när vi va på våran powerwalk igår. Det var så bra när man var liten..det blev faktiskt dåligt nästan direkt efter att vi flyttade därifrån. Alla städer har ju sina sämre områden..och nu är detta ett av Borås.



Här är huset på Norrby vi bodde våra första 8 år i. Fjärde balkongen på höger sidan var vårat kök, sen var det dom 3 första fönstrena på höger sida som var våran lägenhet.

Norrbytvärgatan 18 var adressen, hehe hade till coh med våran förskola i samma hus, längst ner fast på framsidan som inte syns på bilden. Bananhusen kallas dom, och det fattar man ju varför.

Som sagt så är det synd att det itne är något bra ställe att bo på längre, hade LÄTT bott där om det hade varit det, det är så nära till allt..till stan och till Knalle.

Aja, nu bor vi ju bra ändå så det är inget jag gråter över :P hehe
Skrivs senare..//A

Kommentarer
Postat av: Amanda

Varför är det inget bra ställe längre?

2011-05-03 @ 12:24:37
Postat av: anne & jenni

Det händer mycket skit där.. när vi flyttade var de skottlossning och rån osv osv bara året efter så de va bra att vi inte va kvar om man säger så.. de har förfallit lite och det e stökigt där.. alla städer har ju sånna områden lixom

2011-05-03 @ 12:52:32
URL: http://twiceas.blogg.se/
Postat av: Sara

Bor själv på Norrby och det är faktiskt inte så farligt alls vet att det har ett dåligt rykte men jag tycker de flesta överdriver, händer saker på alla områden oavsett om det är ett "bättre beryktat" eller ej. Har bott här i snart tre år och har aldrig upplevt att det har varit ett problem eller otäckt på något sätt. Gillar det just för att det är precis som ni skriver så nära till allt.

2011-05-03 @ 16:50:34
Postat av: Frida

Lustigt! Min farfar har ritat dem husen :) Det var bostadsbrist i Borås just då... Flera hus, likadana, nästan på varann...

Det är synd, som ni säger, att det inte är ett bra område!!

Själv skulle jag aldrig gå på norrbyleden :/ Lite för rädd av mig... Händer en del skit där omkring...

2011-05-03 @ 23:04:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback