RSS 2.0

Juvederm behandlingen.

Då kan vi ta och berätta lite om våran behandling vi gjorde i GBG idag på Klinik34, För en månad sedan köpte vi ju en juvederm behandling på groupon.se för BARA 1490:- och då var det 1ml VAR det handlade om.

Vi har aldrig använt Juvederm innan utan vi använder alltid retsylane LIPP när vi ska fixa till läpparna. Och då delar vi som sagt alltid på 1 ml. Detta gör vi på Helens Beauty Center här i borås och det kostar 3800:- för 1ml.



Behandlingen började med att vi kom dit lite innan 12.30 då vi hade våran tid, vi fick vänta lite så vi satte oss i väntrummet och tog en liten kärleksmums o vatten, hehe sen fick vi skriva i ett blad med frågor och information efter ett tag.

När det väl var våran tur så Fredrik Berne som skulle behandla oss, det är han som är ansvarig för kliniken och även världens mest anltade person för att hålla föredrag om just ämnet fillers, retsylane och juvederm.





Fick en bedövningssalva som dom får specialgjord från apoteket som är MKT satrkade än vanliga krämer man får innan behandlingen, och det var den, haha hela munnen domade och tungan, usch. Vi vet ju att det vanliga man får inte är så starkt annars.



Sen tittade han lite snabbt på våran bild vi hade med oss och frågade, "är det här drömläpparna" aa typ sa jag då :P hehe

Sen satte han igång med Jenni för hon var föst ut. Han tog en nål och stack ett hål ungefär vid mungipan, Jenni blev lite chockad och frågade vad han gjorde. Sticker ett hål för sprutan sa han då. jenni ba, Varför?

Då sa han: det är en alldeles ny betod jag ska använda på er..Där man går in från sidan och bara rör sprutan inne i läppen utan massa småstick fram och tebax. Jenni frågade om det var många som använde den tekniken. NOPE det var det INTE för det var bara dom som var duktiga som fick lära sig det och han var på utbilning IGÅR när det gällde detta, så nu ska han åka runt och ha föreläsningar om det. Han skulle till nåt land (minns inte vilken) snart och hålla föreläsning.

Vilken lugn person har verkade vara och även kaxig, det kändes lite som att han trodde att han var bäst i världen på det han gjorde, haha nu menar jag inte att det var nåt negativt alls utan han va jättebra och trevlig faktsikt! :)

Han frågade inte heller hur vi ville ha det utan han bara körde på och gjorde det han gjorde. Typ han visste hur vi ville ha det och han visste exakt hur han skulle göra det. Men det är ju så det ska vara.

Här är några bilder på det





Kan berätta igen hur ONT Jenni hade vissa tillfällen, som sagt så försvinner bedövningen sjukt fort på henne så hon låg och vred sig väldigt mkt medan han stck in nålen och höll på, För mig var det VÄLDIGT lugnt som vanligt, hehe. skulle filmat jennis lilla behandling men tänkte inte på det då.

Det vi fick i våra läppar var juvederm 3, det finns ju olika däe me, men detta skulle användas i läpparna då och det var 08ml som fanns i sprutan antagligen så det blev inte en hel ml var ändå. Den nya betoden han körde gav ju inga blåmärken som det brukar bli annars, bara som sagt ett nålsticksmärke vid mungipan typ.

Här är före och efterbilder, det ser dock inte ut som att det har blivit så stor förändring men det har det, dom har blivit mkt rundare och allt, vi är iaf nöjda än så länge, hehe svullnad och sån kommer ju självklart att lägga sig och det kommer att säkert se annorlunda ut om några dagar. Nu spänner det rätt mkt iaf och mina är ju 100ggr jämdae nu, hehe som jag skrev innan så var dom supersnea efter min "tömmning".



Jenni före och efter..





Mina före och efter..



Yeye, där har ni det..
//A


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur brukar Ann-louise lägga er filler?

Mest i läppkonturen, mitt i läppen, mer utåt siderna, på "undersidan" av läppen.. etc..

Ni har väldigt fin form måste jag säga. Fylliga och runda :)

2011-05-29 @ 21:35:29
Postat av: anne & jenni

Ann- Louice brukar fylla på det sätte vi ber henne göra det på, vi brukar ofta säga från mitten och utåt, alltså då i mitten av läpparna oxå sen blir det lite på undersidan oxå så att dom ska bli tjockare neråt, inte mkt i konturer, det är bara ibland vi ber henne fixa lite där..

2011-05-30 @ 18:04:20
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback