RSS 2.0

Mat & Träning 11.05.03

spagetti spagetti spagetti..benen är helt spagetti! hehe det var jobbigt att ta sig ner för trapporna efter ben/rumpa och ryggpasset vi körde på gymmet idag :) Har faktiskt saknat våra rumpövningar..det var ju ett tag sen vi körde det på gymmet nu :/ 

Dagens träningspass såg ut så här: Uppvärmning i 30 minuter på löpbandet med 10 och 5 minuters intervaller, efter det blev det dom vanliga övningarna vi brukar köra. Liggande benpress, insida och ytterlår/rumpa. Baksidalår och vader..nu ska vaderna pumpas så att man kan strutta omkring i sina klackar hela sommaren utan att bli trött :D



Efter alla övningar pressade vi ut det sista ur benen och rumpan..med utfall, till övningen använde vi en vikt på 12kg..det var jobbigt, fick verkligen kämpa med dom sista..men vad gör man inte för att få en fast och snygg rumpa?!

Sen körde vi rygg på rodden och även ländrygg på ställning med vikt. Sen blev det lite egna magövningar..har fortfarande ont i revbenet :/ kan inte göra allt till 100% än.

Det känns svårt att klämma in proteinet under dagen..man ska ju typ dricka det 2-3 ggr om dagen. Får väl börja ta det till olika måltider?
Frukost 07.30: Frukt & nöt musli, proteinshake.
Mellanmål 10.30: Apelsin & grönt te.
Lunch 12.30: 3 små tonfiskrullan (recept längre ner)
Mellanmål 17.00: Proteinshake.
Kvällsmat 20.30: "Vardagsgottis" och grönt te.

Det räcker gott och väl för idag :)
Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback