RSS 2.0

Mat & Träning 11.05.08

Eftersom vi har haft lite snack i helgen om träning och sånt så är det lika bra att skriva lite om det me, mest för att peppa våran vän Tess och andra såklart men även att ge er mer motivation..

Våran vän Tess är en person som inte gillar att träna själv, det är nog den största anledningen till att hon faktiskt inte går till gymmet även om hon kan. Hon jobbar väldigt olika tider men är ledig rätt ofta på veckorna, lr när hon jobbar helger iaf. Men som sagt så har hon väldigt svårt för att gå till gymmet för att hon ofta måste gå själv isf.

Därför har hon aldrig riktigt lärt sig hur hon ska träna och tycker då att det är jobbigt att tex gå på pass som bodypump och annat. Hon vill ju såklart träna och bli fit, men det är inte lätt när man aldrig lärt sig.

Så i helgen har vi pratat om att jag och Jenni ska träna med henne på Onyx en vecka, för det är där hon har kort och vi fick en till provvecka av dom, dom ringde oss i fredags och sa att vi gärna fick prova igen. För sist var vi bara där 2 ggr. Dom gör rätt mkt för att locka folk :P Sen har vi tänkt att hon ska träna en vecka på vårat gym efter det. Då har vi tränat 2 veckor ihop och då borde hon ha kommit in lite i träningen och vet hur hon ska träna. Sen ska det nog inte vara några problem för henne att ta sig till gymmet själv...HOPPAS VI! :)

Vi ska ju självklart göra allt för att hon ska bli så motiverad som möjligt, får hoppas att jobbtiderna dom veckorna går ihop så bra som möjligt bara.

Har ni ingen att träna med så be en vän följa med isf så att ni kan "lära" er det ihop, för det finns alltid provveckor att få och då kan man träna ihop en vecka, även om den ena kanske redan vet hur man ska göra.

Det är söndag och det betyder frosseri i all gott :P hehe en dag i veckan ska man unna sig allt!



Idag har vi iaf ätit egengjorda hamburgare som vi grillade hos mamma vid 4 tiden..bra söndagsmat :)

Innan det blev det lite frukost iaf för mig, Jenni åt ingen.

Sen har det blivit lite naturgodis och vanligt godis me..men inte så mkt, har även smakat på några av tessis chips. Idag lät jag bli glassen, även om jag varit sjukt sugen, hehe.

Nu blir det ju absolut inget mer för klockan är ju alldeles för mkt, ska väl dricka upp mitt kolsyrade vatten till filmen bara. Inte alls bra att gå och lägga sig för mätt..svårt att somna då.

Hoppas ni haft en trevlig helg! Det har vi iaf..
Godnatt//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback