RSS 2.0

Mat & Träning 11.05.10

hallelujah! träningsväääärk it is! hehe, det var länge sen man hade träningsvärk efter ett pumppass. Dock har jag bara ont i bröst och armar men ändå. Jenni har i armar och baksida lår, hmm undra varför det kom idag, men vafan..nångång måste det ju komma! skönt iaf för nu känns det som att man fått gjort lite nytta för armar me, och inte bara ben efter hårda benpass på gymmet.

Eftersom det är en "pumpvecka", vi kan kalla det så eftersom det blir fler än ett pumppass denna veckan så blir det inte så mkt annan träning mellan passen är löpning. Idag blev det 3 varv runt ramnaparken. Skrev för ett tag sen att jag försökte ta reda på hur långt det var runt men inte hittade nån info men igår hittade vi det, när jag o Tess var ute. Så nu vet vi att det är 1320m runt. Alltså 1,32km. Så nu för tiden brukar vi ju då springa 3960m, nästan 4km. Men vi får INTE glömma utmaningen vi kör varje varv. Mördarbacken kallar vi den. Den gör skillnad i det hela. hade man skippat den hade det varit lätt som en plätt, för idag har vi väldigt bra kondition om man frågar oss själva iaf :)

kött håller en mätt länge, det märken man när man ätit det vi åt till lunch idag, man är knappt hungrig förräns efter typ för många timmar :P hehe

Frukost 07.30: Nör & frukt musli, proteinshake whey100
Mellanmål 10.30: Vitt te & apelsin.



Lunch 12.50: Fetaostbiffar med matvete med rödlök och tomat. Vitlöksyoughurt till det.
Mellanmål 17.30: Proteinshake och några små mandlar.
Kvällsmat 21.10: Turkiskyoughurt med hasselnötskärnos, mandlar, valnötter, honung och russin.. Rött te till det.

Det räcker för idag :)
Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback