RSS 2.0

Mat & Träning 11.05.15

Det var nåt som hände med våra kroppar efter gårdagens pumppass, det började "kännas" i musklerna lite senare på eftermiddagen. Idag känns också, det är träningsvärk? but why..? Det är i benen vi båda känner av det, tror jag vet varför. Tog som sagt lite mindre vikter än vanligt igår och då kunde man nog göra lite djupare rörelser? Eller iaf lite annorlunda, som antagligen aktiverade musklerna på ett annat sätt. Talar om knäböj nu, för när man har mkt vikter vågar man kanske inte gå lika djukt ner och det kan man inte heller för att det känns mer i ryggen då. Så det bästa vore då kanske att variera vikterna ite och inte BARA köra med så mkt man bara orkar..? kanske vore nåt lr vad tror ni?

Tror det kan vara en bra grej dom veckorna vi kör pump flera ggr. Är iaf glad att det blev 3ggr denna veckan, känns riktigt bra, det kanske chockade kroppen lite me att det blev mer av en sån träning än vanligt me? vem vet..

Den här söndagen har varit en vilodag för oss, det enda vi har fått i form av motion är väl promenaden bort till Maxi..när vi skulle köpa dagens mat.

Söndag, söndag, gottissöndag? :)



Frukost 12.15: Turkiskyoughurt med massa nyttiga nötter och frön, som vi skrev om tidigare idag :) grönt te till det. Ville börja dagen med nåt nyttigt :)

Kvällsmat 18.40: Pizza "Tonno" från dr.oetker med simsalabims kebabsås.

Kvällsgottis från och med nyss typ till senare.."rester" från i fredags ;P haha, yepp..lite av varje av det goda såklart!

Där har ni våran söndag.
Later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback