RSS 2.0

Mat & Träning 11.05.19

Stronger than yesterday!..hehe :) ja men det kändes ju kanonbra idag när vi körde pump på vårat egna gym igen! Gött med "rätt" vikter och allt man är van vid. Denna veckan bestämde vi oss för att köra en liten blandningsvecka, med både konditionspass, gympass och pump..vilket känns as bra i kroppen. Nu har alla muskler fått sig en rejäl omgång! :D Har tänkt att blanda veckorna lite så nu framöver, fast snart är det sommar då blir det inte sååå mkt gym.

Dagens träning började redan på lucnhen som vanligt, lr ah träning o träning..det blir ju vardagsmotion. lunchpromenad :) När vi väl kom till gymmet så körde vi 17 minuter på löpbandet med en fart på 10,5 som uppvärmning. Sen blev det ju som sagt pump en timma. Idag körde vi lite hårdare på armar, mer vikt då alltså..2 kg mer, rätt jobbigt men vi tänkte att eftersom det är den enda träningen dom får så kan vi köra lite hårdare idag, På knäböj tog vi faktiskt lite mindre denna gången me, ska se om man känner av det som sist..att man gjorde övningen på ett annat sätt och kopplade in andra små delar av musklerna? Annars var det väl som vanligt skulle jag tro.

Tog våra tabletter idag igen och det kändes det me, svetten rann och man blev inte lika trött :)

Enkla och goda mellanmål is the shit säger jag bara! :D hehe
Frukost 07.30: Nöt och frukt musli, c-vitamindryck.
Mellanmål 10.30: 2Avokadohalvor med flytande honung på. Grönt te.
Lunch 13.30: Samma som igår, den egengjorda kycklingpajen. Vatten.
Mellanmål 16.10: Grönt te och en optinut-bar, så gottit!
Efter träning 18.45: Proteinshake.



Och just nu sitter jag och gottar mig med en kopp grönt te och en litet glas nötter och russin. Kände att den lilla hungern smög sig på :P

Det räcker för idag :)
Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback