RSS 2.0

The old sundays!

Idag har vi haft en hel del för oss känns det som.. Varit hemma heeela helgen för första gången på år och dar känns det som. Känns konstigt men jävla gött endå, borde vänja mig lite känner jag, alldeles för ovant för mig.



Gjort en stor plåt med matpaj. Blir 8 matlådor så det e bara att frysa in till nästa vecka oxå, hälften av maten för nästa vecka klart med andra ord ;) AS NICE!



Gjorde självklart mellanmål och andra maträtten inför veckan. En riktig syssel-söndag :D Har tvättat och städat idag oxå, så sipper vi i veckan. Alltid gött o ha de gjort som sagt. Det var länge sen vi gjorde det en söndag, har ju varit så bra väder tidigare veckor så man itne vill sitta inne :)



Söt-Anki har varirt här för att slinga sitt hår :D hehe! Hon ska bli en blondie igen! Så nu är processen igång!

Vi ska ha lite sovmorgon imorrn. Iaf en timme efetrsom modellen kommer så sent. Kan va skönt eftersom klockan redan är över 23.00!

Kollat på PS.. I LOVE YOU. Älskar den filmen. Så himla fin. BTW, ingen missade att finland vann VM? Hehe de gjorde inte vi iaf, hatar hockey men de e alltid kul o se vilka som vinner lixom och det fick vi veta genom facebook såklart. Massa arga svenskar som kommenterat matchen :P

Aja, ni får sova så gott//Jenni

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback