RSS 2.0

Första besöket!

Kände det nästan på mig idag..att man skulle få ett samtal av kära mammi och att hon skulle hälsa på. det var första gången hon va här sen jag opererade mig. Hon sa väl inte så mkt nu eftersom det blvit så mkt bättre, hehe Jenni visade bilden på när jag kom hem typ. Hon blev lite rädd, hehe hon kom precis när Jenni skulle fixa mina fransar. Dom blev för övrigt inte klara så vi fortsätter imorrn. Hade bara tänkt o sitta en stund jag har ju inte brottom med att få dom klara direkt.

Eftersom vi inte satt så länge så hann vi till och med "söndagssysslor" Eller Jenni gick iväg för att inhandla dagens middag och då satte jag igång med matlagningen, som gick riktigt fort och det blir trevliga rätter till veckan igen...såklart :P vad annars? hehe provade lite nytt, inget vi lagat själv innan..inte ätit heller för den delen.

Phew..en rätt slö söndag...det har blvit film i vanlig ordning. Vi har infört ett litet system här hemma på söndagar. Söndagar = God middag, missade Gossip Girl..men den ska vara inräknad i vanliga fall. Efter det blir det ett avsnitt GRIMM och sen en film..till det blir det ofta lite gottis. Idag blev det som sagt glass.



Filmen vi såg ikväll var Conan The Barbarian..hahah En av Arnolds första filmer eller nåt...



Bra val av skådespelare...hot ;P hehe ne men den va faktskt rätt bra..eller helt OK iaf. Mkt blod och sånt såklart.

Ska fixa iordning mig lite nu så  ska jag kägga mig och kolla på Gossip och även PAN AM as usual :D feel good serier!

Som bekant blir det ledigt för mig imorrn me, det blire hela veckan har jag bestämt mig för..booring, aja..det löser sig.

Hoppas eran helg har varit fin! skrivs imorrn igen!
Natti//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback