RSS 2.0

Kindben!

Nu är det väl dags för "inlägget" om vad har jag gjort denna gången. Dom som står mig nära vet såklart redan, andra vet redan bara för att, så det finns ju ingen anledning att inte skriva om det här, även om man faktsikt kan utesluta mkt i bloggen också. MEN sen är det många som har följt bloggen som vet vad jag har gjort tidigare och vad jag har VELAT göra länge när det gäller "ingrepp" Har till och med skrivit om det några gånger.Yes, det gäller kindbenen. En rätt vanlig grej att göra, alltså att förstora dom, att framhäva dom mer. ÄLSKAR tydliga kindben! Många gör det genom att spruta in fillers, precis som man gör när man fyller ut läpparna. Helt och hållet samma sak. Men det man brukar använda i kinder heter SUB-Q och är av ett tjockare material. Jag gjort själv en sån behandling i April detta året, det kan ni läsa om HÄR. Blev nöjd såklart och allt sånt men jag hade velat ha mer effekt, för det är sånt som försvinner som alla andra fillers..Ett bra sätt att se om det kan vara nåt för en innan man bestämmer sig för att göra nåt permanent. SÅ..för mig är det BEAN THERE DONE THAT. Då var det dags att ta det till "nästa steg".

I SUB-Q- inlägget kan ni läsa om hur mkt det kostar och ska man hålla på o fylla ut med jämna mellanrum så ser jag ingen anledning till att inte göra det permanent, det kommer kosta mig mer i längden genom att fylla. Det har vi själv märkt när det gäller läpparna :P hehe hade tjänat in så mkt genom att bara göra det permanent också. Men aja.

Ja som sagt då..i Torsdags gjorde jag en kindbensimplantat-operation. Detta gjorde jag på specialistkliniken, samma ställe där jag gjorde min undre ögonlocksoperation för 14 månader sen IDAG.

Jag kommer att vara sjukskriven en vecka nu och det har sina anledningar också, är sjukt svullen, man känner inte igen mig när det gäller utséendet. det var värre nyligen. Fick en blödning på vänster sida som fick korrigeras direkt på plats, så vänster sida har varit dubbelt så svullen, men nu har det börjat stabilisera sig..alltså jämna ut sig mot den högra. Hehe men som sagt, är svullen som en...ja jag vet inte hur jag ska beskriva mig själv. Kan bara säga att jag ser sjukt misshandlad ut. Kommer inte lägga ut bilder på det eller nåt, för det är inget man behöver visa. ALLA vet att man blir vanställd efter operationer och skador...så det känns som om folk borde fatta.Har sovit typ sittandes dom senaste nätterna, har börjat bli lite jobbigt för ryggen nu.. Sen har jag självklart gått på tabletter som jag skrivit nångång i bloggen, men det måste man ju efter en sån grej.

NU är man bara så ivrig efter slutresultatet! Man har alltid en bild av hur man typ tror/vill att det ska se ut såklart. Man har svårt att föreställa sig nåt just nu med tanke på hur man faktiskt ser ut, men förhoppningsvis kommer det att bli bra. Det blev det ju sist isf. men som sagt, IVRGI som satan! Man ska alltid ha det i tankarna att INGA ingrepp är helt riskfria..så man ska ju inte göra saker bara för görandets skull. Så tänk alltid igenom allt innan man bestämmer sig för ett ingrepp, det kan bli precis så bra som du tänkt dig, sen kan det också gå helt åt skogen. Det får tiden utgöra.

Vet att många är emot sånna här saker, och jag vet att många tycker att det var en rätt onödig grej för mig, speciellt min mamma, som faktsikt inte har sett mig ÄN och det kommer hon inte få göra heller. Jag behöver inga "negativa" kommentarer när man är i en läkningsprocess. För hon gillar såklart inte allt jag håller på med. Men vilken mamma gör det? Ringde far innan och berätade också..han visste inget om det och han sa inte mkt om det heller. Jenni tog bort min tejp från fejset innan duschen för en stund sen, har ett litet stygn på varje kind. Skönt och kunna tvätta ansiktet ordentligt igen.

Men vill man göra nåt så ska man göra det! Jag har som sagt alltid gillat tydliga kindben och jag har aldrig haft några så jag tycker bara det är rätt att skaffa mig dom isf!

Så nu har jag väl inte så mkt mer att tillägga om detta..utan jag ska läka och sen får vi helt enkelt se hur allt blir.  En fråga som man kan ställa sig nu är: undra om jag och sis blir lite mer lika eller mer olika efter detta :)

Ha det fint//A

Kommentarer
Postat av: Anonym

när kommer de sjukt snygga pumpsen ut på nelly med nitar där bak ni plåtade för ett tag sen? kollar varje dag efter dom men dom kommer ju inte? :)

2011-11-13 @ 17:28:13
Postat av: Anne & Jenni

De svarta bör vara här i veckan, de andra i cecember :)

2011-11-13 @ 17:33:08
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback