RSS 2.0

Mat & Träning 11.11.06

Fit for fight! Det trodde jag att man skulle vara idag.."bestämde" typ igår att jag skulle till gymmet och köra ett överkroppspass idag emd 2 vänner..men tror ni det blev så lr?? heheh mkt snack men lite verkstad. Brukar bli så på "fyllan".

Egentligen kände jag mig väldigt pigg innan idag så jag kunde lika gärna ha kunnat ta mig till gymmet för att göra lite nytta känner jag nu. Tror fan jag ska dra fram gymbollen och köra lite situps nu? låter inte det som en kanonbra idé?! Aja, kör ännu hårdare på gymmet från och med imorrn istället. Blir dock bara 3 dagar för mig men det får duga.

Idag blev det en relativt sen frukost igen, såklart..ofta så på söndagar. Den bestog först och främst av det stora glaset oboy som finns på bild längre ner. Efter ett tag blev det en kopp grönt te, som för övrigt är så gött och dricka när huvudet är segt. Har ni inte testat det så gör det. Med tet åt jag en stor gottistallrik. Jenni åt samma fast ett tag senare.

Sen var det dags för kvällsmaten. Egengjorda hamburgare med criscutpotatis och vitlöksdipp...mmm så gott! :D



Ikväl blev det lite nyttigare gottis, kände inte för godis. Så det blev lite frukt och LITE choklad. Pepsin har självklart varit med hela dagen tp, hehe lr sen Jenni tog sig till affären för att köpa det. Jag har inte rör mkt på mig alls idag, alltså inte varit utanför lägenheten över huvudtaget.

Yeye, nu kör vi lite situps innan jag ska lata mig i soffan igen! GO GO GO! :P

later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback